Διαψεύδουν στον ΠΑΟ για Ντιαρά


Μπορεί το "Skysports" να επαναφέρει το θέμα του Μαχαμαντού Ντιάρα για τον Παναθηναϊκό φιλοξενώντας και δηλώσεις του μέσου από το Μάλι που τονίζει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι, ωστόσο από την πράσινη ΠΑΕ διέψευσαν άμεσα, λέγοντας πως από το καλοκαίρι δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με τον ποδοσφαιριστή."Είμαι σε επικοινωνία με το κλαμπ στην Ελλάδα και θα μιλήσουμε και πάλι την άλλη εβδομάδα για να φτάσουμε σε συμφωνία", αναφέρει στο αγγλικό δίκτυο ο Ντιαρά και προσθέτει:

"Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Απόλαυσα τον καιρό που ήμουν στην Φούλαμ. Είναι ένα πολύ φιλικό κλαμπ και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στην ομάδα για όσα έκαναν για μένα και να τους ευχηθώ καλή τύχη στην Πρέμιερ Λιγκ".

Από τον Παναθηναϊκό πήραν άμεσα θέση τονίζοντας ότι "από το καλοκαίρι που μιλήσαμε για τελευταία φορά δεν έχει υπάρξει ΚΑΜΙΑ απολύτως επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή" και ουσιαστικά ξεκόβωντας την υπόθεση μια και καλή...