Διευκρινίσεις για Τζιμπούρ, Γκαργκάνο, Σισοκό και δανεισμούς

Πολλά τα μεταγραφικά σενάρια και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φρόντισαν να ενημερώσουν μέσω... κύκλων σχετικά με τα δεδομένα για κάθε περίπτωσηΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά παράλληλα διέρρευσε και τη θέση της σχετικά με όσα βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.
Οι  πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη για συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ ή τον μάνατζέρ του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΠΑΟΚ.
Ξένα δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον Τζιμπούρ ως ελεύθερο (ή πως έχει μικρή ρήτρα για να αποδεσμευτεί) και σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η προσέγγιση του ΠΑΟΚ, όπως το ίδιο ισχύει και για τις Ρούμπιν Καζάν και Μπούρσασπορ.
Από τον Ολυμπιακό ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως ο αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 και πως ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μιλήσει με την ερυθρόλευκη διοίκηση.
Από εκεί και πέρα, οι πειραιώτες διέψευσαν το σενάριο για τον Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι, αλλά επιβεβαιώνει πως έχει προταθεί ο Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ξεκαθάρισαν μάλιστα για τον γάλλο αμυντικό χαφ πως η περίπτωσή του θα εξεταστεί.
Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Βλαχοδήμου και Φετφατζίδη, για τους οποίους ακούγεται πως θα δοθούν δανεικοί, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν πως ο Μίτσελ δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις για τους δύο παίκτες.