Διευκρινίσεις Ισκο για τον... σκύλο του

Στον σκύλο του, που ονομάζεται Μέσι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ισκο κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως παλαιότερα είχε έναν άλλον που τον έλεγαν... Φίγκο!Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης ανάμεσα στους φίλους της Ρεάλ το γεγονός πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ισκο, έχει έναν σκύλο που τον λένε Μέσι, κάτι στο οποίο στάθηκε ο ισπανός μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του:
 
"Ο σκύλος μου λέγεται Μέσι και πρέπει να σας πω πως παλιά είχα και έναν άλλο που λεγόταν Φίγκο. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω για αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται να του αλλάξω όνομα και να τον ονομάσω Κριστιάνο, γιατί δε θα ακούει σε αυτό".
Ακόμη, ο Ισκο αναφέρθηκε και στην προσφορά που του έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στον ρόλο του στην ομάδα: "Ειχα προσφορές και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά είναι αδύνατον να απορρίψεις τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω πως θα κερδίσω μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσω όλα για να γίνω ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της. Αν πίστευα ότι δε θα γινόμουν βασικός, δε θα είχα έρθει στη Ρεάλ".