Δικαιουλάκος: Περισσότερη αυτοπεποίθηση

Η εθνική γυναικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζώρτζης Δικαουλάκος, έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες του για την προσπάθεια.Η εθνική γυναικών νίκησε την Εσθονία και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2015, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία. 
Ο Τζώρτζης Δικαουλάκος δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Εσθονιά: "Σήμερα τα κορίτσια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι έπαιξαν με πολύ συγκέντρωση και αστείρευτο πάθος απέναντι σε μια ομάδα που είχε βρει πολύ καλό ρυθμό σε αυτό το τουρνουά. Αυτό που συνεχίζω να ζητάω από την ομάδα μας- έτσι ώστε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο- είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση. Παίξαμε αρκετά καλά, εγκλωβίσαμε τα ατού της Εσθονίας, και παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ βγάλαμε πολύ καλές φάσεις, αν και ήμασταν άστοχοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Τελειώσαμε αυτό το προκριματικό γύρο με επιτυχία αλλά και με συμπεράσματα χρήσιμα για την συνέχεια. Ηδη το μυαλό μας είναι στο πως θα βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες γιατί από εδώ και πέρα η ομάδα, η οποία θα είναι καλή στις λεπτομέρειες θα πάρει και το πολυπόθητο εισιτήριο".
Δεκάλεπτα: 8-15, 19-33, 31-44, 43-58

Εσθονία (Λέβκοϊ): Πουού 2, Ρεμπανιέ 2 (7ριμπ, 1ασ), Νικολάι 13 (4ριμπ, 3ασ), Ροσενφελντ, Άντερσον 6 (5ριμπ), Ποκ, Μπράτκα 10 (4ριμπ), Τέπο 2, Μεσίλα-Κααρμαν 8 (4ριμπ).
Ελλάδα (Δικαιουλάκος): Καλέντζου 7 (1ριμπ, 2ασ), Δημητράκου 12 (1ριμπ, 1ασ), Χατζηνικολάου 8 (6ριμπ), Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου 2 (4), Παπαμιχαήλ 10 (4ριμπ, 3ασ), Λύμουρα 4 (3ριμπ, 4ασ), Σωτηρίου 7 (7ριμπ), Κοσμά, Σπανού 8 (4ριμπ)