Διπλασίασε τις νίκες ο Πανθρακικός, 1-0 την Βέροια

Την δεύτερη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής. Το... χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ιγκόρ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάρμπα στο 87'.Η Βέροια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση, όταν στο 1' ο Σέρεμετ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ζεζίνιο έξω από την περιοχή, ενώ στο 9' ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Τζάνη μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 σε δύο περιπτώσεις, όταν στο 24' το σουτ του Αμαραντίδη πέρασε δίπλα από την εστία του Σέρεμετ, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Μπεν δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, σε γύρισμα του Καλτσά.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 42' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από γύρισμα του Κάσες, ο Ιγκόρ πλάσαρε τον Αναστασόπουλο και έκανε το 1-0 για τον Πανθρακικό.

Η Βέροια δεν μπόρεσε να απαντήσει πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με την ομάδα του Μάντζιου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0.

Το συγκρότημα του Κάανεν ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος, φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 53'. Μετά από εξαιρετικό τακουνάκι του Καλτσά, ο Μρντάκοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σέρεμετ κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Η ομάδα της Θράκης απάντησε στο 56', όταν το σουτ του Ιγκορ μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από την εστία του Αναστασόπουλου. Στην συνέχεια, οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν βοήθησαν την εξέλιξη του αγώνα, αφού ο ρυθμός έπεσε.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 87', αφού έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάρμπα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανθρακικός κράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.