Δυναμικά για Σπανούλη και η Γαλατά

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Βασίλη Σπανούλη μπαίνει σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο η Γαλατασαράι, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να ταξιδεύει μάλιστα στη γειτονική χώρα για συζητήσεις.Για τον Σπανούλη είναι δεδομένο πως εκτός από τον Ολυμπιακό, που θέλει να τον κρατήσει, δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται και η ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, από την Τουρκία προκύπτει πως και η Γαλατά είναι αποφασισμένη για να αποκτήσει τον παίκτη.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία αναφέρουν μάλιστα πως ο μάνατζερ του Σπανούλη θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει με ανθρώπους της ομάδας τις προθέσεις τους, καθώς φυσικά και το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν για να τον πάρουν.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ραζνάτοβιτς: «Δεν έχουμε υπογράψει απολύτως τίποτα με την ΤΣΣΚΑ. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην Πόλη για να συναντηθώ με τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Βασίλη Σπανούλη.

Οσο για το ραντεβού του έλληνα άσου και του μάνατζέρ του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα γίνει λογικά την Παρασκευή (5/7).