Δυσφορία στον Παναθηναϊκό για το κατηγορητήριο της Πειθαρχικής Επιτροπής

Εντονη δυσαρέσκεια, αλλά και απορίες προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το κατηγορητήριο που συνέταξε και έστειλε στην ΠΑΕ, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας Χαρίλαος Κλουκίνας, ο οποίος "βαφτίζει" οπαδούς του Τριφυλλιού τους άγνωστους, σύμφωνα με την Αστυνομία και τον παρατηρητή του αγώνα με τον ΟΦΗ, που επιτέθηκαν στο βαν της Nova, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου.Το κατηγορητήριο που εστάλη στον Παναθηναϊκό από τον πρόεδρος της επιτροπής Χαρίλαο Κλουκίνα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Μετά τη λήξη του αγώνα 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νόβα και επιτέθηκαν σε όχημά και στους επιβαίνοντές του. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό η οποίας τελικώς εξερράγη εκτός διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλοτσιά. Στη συνέχεια δεύτερος φίλαθλος της εγκαλούμενης εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του…".

Οι πράσινοι καλούν τον Χαρίλαο Κλουκίνα πριν τους δικάσει την προσεχή Πέμπτη, να στοιχειοθετήσει από πού προκύπτει ότι είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού οι συγκεκριμένοι δράστες, άγνωστοι σε όλους τους εμπλεκόμενους...