Δόξα και τιμή για τον Νίκο Γκάλη!

Στις 20:00GR η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της για να βροντοφωνάξει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Γκάλη! Τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και τον οποίο τιμά η ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο.Δυστυχώς, δεν γίνεται να είμαστε όλοι εκεί... Μόνο 4.500 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη γιορτή. Ολη η Ελλάδα, όμως, θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στο Αλεξάνδρειο και κυρίως όλοι οι έλληνες οφείλουν να ευχαριστήσουν τον Γκάλη για την τεράστια προσφορά του, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Στις 20:00GR, Αρης και Λιμόζ, θα δώσουν φιλικό αγώνα προς τιμή του κορυφαίου έλληνα αθλητή. Εστω και καθυστερημένα ήρθε η ώρα να τιμηθεί ο Νικ.

Και εκτός από τον ίδιο θα δώσουν το παρών και πολλοί παλιοί φίλοι του. Πολλοί συμπαίκτες που ο Νικ συνήθιζε να τους κάνει ευτυχισμένους, αλλά και αντίπαλοι, παρότι ο Γκάλης συνήθιζε να τους... πληγώνει!

Τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ θα τιμήσουν περισσότεροι από 40 αστέρες του παρελθόντος: Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Ρισάρ Ντα- κουρί, Φρεντερίκ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Οντι Νόρις, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στηβ Γιατζόγλου, Tζων Κόρφας, Νίκος Λινάρδος, Λάζαρος Λέσιτς, Ντίνος Αγγελίδης, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Νίκος Σταυρόπουλος, Λιβέρης Ανδρίτσος, Διονύσης Ανανιάδης, Στέλιος Καλαντίδης, Δημήτρης Κοκολάκης, Σταύρος Χωλόπουλος, Τάσος Τσιτάκης, Πέτρος Σταμάτης, Στράτος Βαμβακούδης, Δημήτρης Νάστος, Βασίλης Παραμανίδης, Νίκος Τσαχτάνης, Μηνάς Τουκμενίδης, Μιχάλης Γιαννουζάκος και Γιάννης Μαντόπουλος.

Το μενού περιλαμβάνει 20λεπτο αγώνα μεταξύ των σημερινών ομάδων του Άρη και της Λιμόζ, ενώ θα υπάρξει βίντεο αφιέρωμα, το οποίο θα προβληθεί σε μία γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί και έχει τη μορφή του «6», που φορούσε ο Νικ και το σήμα του Άρη.

Μένει να δούμε αν ο Γκάλης θα μας κάνει το χατίρι να ρίξει έστω ένα σουτάκι...