Δύο απουσίες για Ματζουράκη ενόψει Λιβαδειάς

Δύσκολο, όπως και όλα τα ματς για μία νεοφώτιστη ομάδα, χαρακτήρισε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Ματζουράκης, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Χωριανόπουλο και Γιόναν Γκαρσία
Χωρίς τους Γιώργο Χωριανόπουλο και Γιόναν Γκαρσία τον Λεβαδειακό η Καλλονή, που με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (5/10) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.
"Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιγνίδι. Άλλωστε για εμάς, σα νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε, όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια, σε κάθε ματς. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός για το παιχνίδι της Λιβαδειάς.
Την αποστολή της Καλλονής, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) θα φύγει από τη Μυτιλήνη, απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Σιδεράκης, Χογκ, Γάλας, Ποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο, Βλαστέλλης, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος, Χουανλού, Καζάκης, Περόνε και Λίμα.