Δύσκολα η Πορτογαλία, 2-0 το Αζερμπαϊτζάν

Η Πορτογαλία, χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεση της, δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά επικράτησε τελικά με 2-0 του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Μπέντο ανέβηκε στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο, Ρωσία, η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το ισόπαλο 0-0.
Ωστόσο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού το Αζερμπαϊτζάν έμεινε στο 55' με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλίγεφ.
Οι πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν στην συνέχεια το αριθμητικό τους πελονέκτημα, αύξησαν την πίεση τους και στο 63' άνοιξαν το σκορ, με τέρμα του Μπρούνο Αλβες.
Η ομάδα του Μπέντο κυριάρχησε στον αγωνιστικλό χώρο και στο 79'... κλείδωσε την νίκη, με τον Αλμέιδα να διπλασιάζει το προβάδισμα της Πορτογαλίας και να διαμορφώνει παράλληλα το τελικό σκορ.

Εμεινε ζωντανή με Βύντρα η Τσεχία
Με πρωταγωνιστή τον Ματέι Βύντρα, η Τσεχία επικράτησε με 3-0 της Αρμενίας στο Γερεβάν και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.
Μετά από ένα... άσφαιρο πρώτο μέρος, οι τσέχοι άνοιξαν το σκορ στο 47', με τον Βύντρα. Ο ίδιος παίκτης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 81'... κλείδωσε την νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολάρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Μπίλεκ.
Εύκολα η Εσθονία, 2-0 την Ανδόρα
Σε ένα αδιάφορο -βαθμολογικά- ματς, η Εσθονία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Ανδόρας, για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.
Ο Ανιέρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Λιντπέρε στο 61' να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.