Εγινε της... σούπας!

Φτωχό ήταν το θέαμα το σαββατοκύριακο για τους έλληνες φιλάθλους, καθώς η 27η αγωνιστική της Super League ήταν μία από τις χειρότερες -από πλευράς θεάματος και παραγωγικότητας- στη σεζόν.Η παρουσία του Ερίκ Καντονά δεν φάνηκε να... εμπνέει ιδιαίτερα τις ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν κάκιστο θέαμα στα περισσότερα από τα παιχνίδια.
Είναι ενδεικτικό πως στα 7 ματς που έγιναν το σαββατοκύριακο σημειώθηκαν μόλις έξι γκολ, ενώ τα τέσσερα έληξαν χωρίς τέρματα, 0-0.
Η αγωνιστική άνοιξε με το για πολλούς... ανέλπιστο over στο ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Αρης και Πανθρακικός, υπό την πίεση του αποτελέσματος έμειναν στο 0-0, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-1 από τον Πλατανιά. Οι πράσινοι δεν βρήκαν δίχτυα, ο Φάμπρι ξέσπασε και στη συνέχεια απολύθηκε.
Με ένα κακό και αδιάφορο 0-0 ολοκληρώθηκε και το πρώτο ματς της Κυριακής (31/3), ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο.
Η Βέροια νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα, ίσως στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής, ενώ την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός και η ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς κακής ποιότητας.
Το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακό σε θέαμα, αλλά σίγουρα οι φίλαθλοι περίμεναν να δουν περισσότερα. Με εξαίρεση ορισμένες εξάρσεις των δύο ομάδων, δεν είδαμε το ντέρμπι που προσδοκούσαμε.
Ενα γκολ που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες και το ρυθμό του αγώνα δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο... άσφαιρο αποτέλεσμα.
Εξι γκολ λοιπόν στο σύνολο κι αν δεν έρθει over το Πανιώνιος - Ατρόμητος της Δευτέρας (1/4) θα σπάσει σίγουρα το αρνητικό ρεκόρ της 1ης και της 17ης αγωνιστικής, στις οποίες είχαν συνολικά σημειωθεί μόλις 9 τέρματα.