Εκτός αποστολής Λίνο, Γκαρσία και Σπυρόπουλος

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Κωνσταντινίδης προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, αλλά ο ουρουγουανός έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εξω έμεινε και ο Λίνο, που είναι αμφίβολος και για τη ρεβάνς με τη ΣάλκεΟι βασικοί του αγώνα με την Σάλκε ακολούθησαν, όπως ήταν λογικό, πρόγραμμα αποθεραπείας και αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής μαζί με εκείνους που είχαν λίγη ή δεν είχαν καθόλου συμμετοχή στον αγώνα με τους Γερμανούς, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Σχετικά με τους Γκαρσία και Κωνσταντινίδη, προπονήθηκαν κανονικά, οι Βούκιτς, Σπυρόπουλος και Ποζαντζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας ενώ το βράδυ θα υποβληθούν σε εξετάσεις οι Λίνο και Λόρενς.
Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10:00.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλβες Λίνο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Γκαρσία, Σπυρόπουλος και Λόρενς. Το σίγουρο είναι πως ο Στέφενς θα προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να έχει φρέσκους όσους περισσότερους μπορεί ενόψει της ρεβάνς με τη Σάλκε.

Βέβαια έχοντας εκτός αποστολής τόσο τον Λίνο, όσο και τον Σπυρόπουλο γίνεται κατανοητό πως εκεί υπάρχει... θέμα. Ενδεχομένως να ήρθε η ώρα, που ο Σκόνδρας θα πάρει φανέλα βασικού, έστω κι αν αγωνιστεί στο αριστερό άκρο και όχι στο δεξί.
Εκτός αποστολής είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία παρότι προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Στέφενς: Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης