Εκτός και με Ιταλία ο Σπανούλης

Εκτός μάχης θα μείνει και στο ματς με την Ιταλία (8/9-18.45GR) ο Βασίλης Σπανούλης.Ο διεθνής άσος δεν είναι ιατρικά 100% έτοιμος και ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να ρισκάρει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Μπορεί το ματς να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, υπό την έννοια ότι ουσιαστικά θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την 1η θέση του ομίλου, ωστόσο αν το ιατρικό επιτελείο δεν ανάψει το πράσινο φως, ο Τρινκιέρι δεν πρόκειται να ρίξει στη μάχη τον Σπανούλη.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να... πατήσει πάνω στη χθεσινή επιτυχημένη συνταγή, παίζοντας όμως αυτή τη φορά με μια ομάδα που και καλύτερα γκαρντ έχει, αλλά και τη δυνατότητα να πιέσει στην περιφέρεια, κουράζοντας έτσι τα δύο κλασικά γκαρντ (Ζήση, Σλούκα) που έχει στη διάθεσή του ο Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός καλείται για ακόμα μία φορά να ανακατέψει την τράπουλα κόντρα στους συμπατριώτες του, οι οποίοι για την ώρα τα πάνε περίφημα μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν συνοδευτεί από καλές εμφανίσεις, ενδεχομένως καλύτερες απ' ό,τι θα περίμενει και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας.