Εκτός Roland Garros η Δανιηλίδου

Η Λένα Δανιηλίδου αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Roland Garros μετά την ήττα της από τη Βέρα Ντουσέβινα με 2-0 σετ.Μετά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα που είχε η ελληνίδα τενίστρια στο ντεμπούτο των προκριματικών του γαλλικού όπεν, η Δανιηλίδου δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Grand Slam.
H 31χρονη τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και αποχαιρέτισε την κορυφαία διοργάνωση. Το ματς διεκόπη λόγω βροχής στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ στο οποίο η Δανιηλίδου στη συνέχεια έδειξε να απειλεί την αντίπαλό της. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό με την ελληνίδα να γνωρίζει την ήττα. Αντίθετα, η αντίπαλός της, Βέρα Ντουσέβινα, θα αγωνιστεί για μία θέση στο κυρίως ταμπλό εναντίον της γερμανίδας, Ντίνα Πφιζεμάιερ, η οποία επικράτησε της ρωσίδας Ιρίνα Κρομάτσεβα με 2-0 σετ (6-3, 6-2). 
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Βέσνινα επί της Λένας, μετά από αυτή νωρίτερα μέσα στο 2013, στο τουρνουά της Πατάγια στην Ταϊλάνδη, με 6-2, 5-7, 6-2. Η Δανιηλίδου είχε νικήσει στο πρώτο τους ραντεβού στο Ντουμπάι το 2012.