Εμεινε στη... μέση η ανατροπή για την Βέροια, πρόκριση για τα Ψαχνά

H Βέροια το προσπάθησε για να ανατρέψει το 1-3 του πρώτου αγώνα στα Ψαχνά, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Νικολόπουλος για τους Ευβοιώτες και το δοκάρι του Μρντάκοβιτς στις καθυστερήσεις δεν επέτρεψαν στην Βασίλισσα να πάρει την πρόκριση και αρκέστηκε σε μια απλή νίκη με 2-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Βέροια, καθώς στο 13ο λεπτό ο Μρντάκοβιτς άνοιξε το σκορ για την Βασίλισσα του Βορρά, που έψαχνε ένα ακόμη γκολ για να ανατρέψει το 1-3 του πρώτου αγώνα στα Ψαχνά και να πάρει την πρόκριση.

Ωστόσο, οι Ευβοιώτες στο 33' ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Νικολόπουλο παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης, αφού πλέον η Βέροια ήθελε δύο γκολ για να το πάει στην παράταση και τρία για να προκριθεί.

Μάλιστα, στο 49' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κοιλιάρα για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Η Βέροια δεν το παράτησε το ματς και στο 81' με τον Καλτσά έκανε το 2-1 και πίεσε στα τελευταία λεπτά, προκειμένου να πετύχει ένα ακόμη γκολ για να το πάει στην παράταση.

Λίγο έλειψε να το πετύχει ο Μρντάκοβιτς στο 90', όταν μετά από σέντρα του Μπεντ, ο Σέρβος στράικερ είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Βέροια (Σ. Στόικα): Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67' Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51'Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (93' Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60' Τριανταφύλλου).