Εμπλοκή του ονόματος του Μπαλοτέλι σε διακίνηση ναρκωτικών

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης της ιταλικής αστυνομίας Αρμάντο Ντε Ρόσα.Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης, όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο πληροφοριοδότης της ιταλικής αστυνομίας. Σε νέα έρευνα θα προχωρήσει η αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση.
Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε ο Ντε Ρόσα: "Αφού βοήθησε να πουληθεί κοκαΐνη και ηρωίνη, ζήτησε ως αστείο εάν θα μπορούσε να πάρει λίγη και για τον εαυτό του. Ρωτήσαμε τον άνθρωπο που αγόρασε τα ναρκωτικά εάν αναγνώρισε τον Μπαλοτέλι, αλλά δεν πίστεψε ότι ήταν αυτός".
Αμεση ήταν η απάντηση του ποδοσφαιριστή μέσω του λογαριασμού του στο twitter: "Χαχαχα. Τώρα πουλάω ναρκωτικά. Λίγο καιρό πριν, πλήρωνα για να κάνω σεξ. Τι άλλο θα ακολουθήσει; Ντροπή σου! Χρησιμοποιείς το όνομά μου για δημοσιότητα".
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τον Μπαλοτέλι, όπου τόνισε: "Μου φαίνεται απίθανο που κάποιος είπε κάτι τέτοιο για μένα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να μη με συμπαθεί, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνει. Δεν ξέρω πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να μπλέκουν τόσο εύκολα άλλους σε μπελάδες. Αρχικά το είδα ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι είναι σοβαρό και απευθύνθηκα στους δικηγόρους μου".