Εμπόδιo για Μπόρεκ τα λεφτά που ζητάει η Ντούκλα

Την ώρα που ο Τόμας Μπόρεκ δηλώνει στον τσέχικο Τύπο πως δεν γνωρίζει κάτι επίσημα για τον Παναθηναϊκό, παρά μόνο ότι έχει ακούσει από τα ΜΜΕ, ο Νίκος Νταμπίζας που τον παρακολούθησε την Κυριακή στο ματς της Ντούκλα με την Μλάντα, είχε επαφή με τον ατζέντη του, ωστόσο οι απαιτήσεις της ομάδας του (φέρεται να ζητάει 250.000 ευρώ) για να τον παραχωρήσει δυσκολεύει την απόκτησή του.Ο Νίκος Νταμπίζας έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τον Τόμας Μπόρεκ στο παιχνίδι της Κυριακής και μάλιστα είχε επαφή με τον μάνατζέρ του για να προχωρήσει η μεταγραφή του. Το πρόβλημα όμως έγκειται στα χρήματα που ζητάει η τσέχικη ομάδα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Πράγα, η Ντούκλα ζήτησε από μία γερμανική ομάδα και από την Ντιναμό Τιφλίδας 250.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός και σίγουρα αυτό είναι ένα σοβαρό εμπόδιο για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε τσέχικη ιστοσελίδα υποστήριξε ότι δεν ξέρει κάτι επίσημα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και πως οι όποιες φήμες έχουν φτάσει στα αυτιά του δια μέσω του μάνατζερ του και κάποιων δημοσιογράφων που επικοινώνησαν μαζί του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόρεκ στο τσέχικο σάιτ «isport.cz»: 

-Γνωρίζεις κάτι για την ενδεχόμενη μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;

"Δεν γνωρίζω κάτι. Κάτι έχω ακούσει μέσω του μάνατζερ μου και το γεγονός ότι με ενημέρωσαν κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι, αλλά προσωπικά δεν ξέρω κάτι".

-Οπότε τι λες;

"Τι μπορώ να πω; Αν ήταν αλήθεια θα ήταν πολύ καλό. Όταν ενδιαφέρεται για σένα μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό τότε είναι πολύ ευχάριστο. Αλήθεια δεν ξέρω κάτι επ' αυτού και φυσικά δεν μπορώ να αρκεστώ στο ότι ένας δημοσιογράφος το είπε. Δεν έχω καμία ενημέρωση και ούτε και η Ντούγκλα. Αν είχαν θα με είχαν ενημερώσει σχετικά".

-Έχεις μιλήσει με κανέναν;

"Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είμαι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα κάτσω να συζητήσω τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον μου".

-Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένα γνωστό και ενδιαφέρων κλαμπ, σωστά;

"Σίγουρα είναι μια από τις πιο γνωστές ελληνικές ομάδες που παίζει συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάει σε μια τέτοια ομάδα".

-Στο παρελθόν είχες βρεθεί κοντά σε μια μεταγραφή στο εξωτερικό;

"Ναι... ήταν το όνειρο μου όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και αν γίνει αυτό θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ακόμα και πριν την έναρξη της σεζόν αναρωτήθηκα αν έπρεπε να μείνω στην Ντούκλα ή να πάω να παίξω κάπου αλλού. Τελικά αποφάσισα να μείνει στην Ντούκλα και ότι με βόλευε το στυλ της ομάδας ότι θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Αν αυτό γίνει αλήθεια θα είναι το καλύτερο βήμα".

-Σε ποιον θα το έλεγες πρώτα;

"Πιστεύω θα έπαιρνα τον πατέρα μου. Μακάρι να είναι αλήθεια και θα μιλούσα πρώτα με τους δικούς μου".