Ενίσχυση για... Champions League


Η αλλαγή δεδομένων, όσον αφορά την διοργάνωση που θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, μετά την τιμωρία-αποκλεισμό της Μέταλιστ, δίνει τη δυνατότητα στον Ιβάν Σαββίδη να... διορθώσει το λάθος του (επικοινωνιακό και ουσιαστικό...) φέρνοντας στην Τούμπα 1 ή 2 παιχταράδες που θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.Ο ίδιος χάρηκε με την απόφαση της UEFA που οδηγεί τον ΠΑΟΚ στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην γερμανική Σάλκε και η διάθεσή του για μεταγραφές ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να προχωρήσει η υπόθεση απόκτησης ενός επιτελικού μέσου με χρήματα επιπέδου Στοχ. Φέρεται να ζήτησε να αποκτηθεί πριν τους αγώνες με την Σάλκε για να έχει την δυνατότητα η ομάδα να τον δηλώσει στα ματς με τους Γερμανούς.

Ακόμη, προχωρά και η περίπτωση απόκτησης ενός αμυντικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με δύο Ελληνες. Και αυτή η υπόθεση πάει να κλείσει άμεσα αφού εκτός όλων των άλλων ξεκινά το πρωτάθλημα. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στα συγκεκριμένα ζητήματα...