Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Λίνο

Στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Πανθρακικό για τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα. Εξετάσεις θα κάνει ο Λίνο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον καρπό
Ιδιαίτερη επιμονή δείχνει το προπονητικό τιμ στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά τους αγώνες, ειδικά όταν το πρόγραμμα περιέχει μεγάλη επιβάρυνση από τα συνεχόμενα ματς.
Έτσι και σήμερα (25/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρές ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.
Ο Λίνο παραπονέθηκε σήμερα στο ιατρικό τιμ για ενοχλήσεις στον καρπό που αποκόμισε από το χθεσινό ματς και στη διάρκεια της μέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κουβαλάει ως…παράσημο ράμματα στο κεφάλι από το χθεσινό ματς, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει του ματς εναντίον του Πανθρακικού. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο μοιρό.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.