Ενοχλήσεις στην πλάτη ο Μπεργκ, θεραπεία ο Μαρινάκης

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκος Μαρινάκης αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ με τον Σουηδό να κάνει ατομικό την Δευτέρα, ενώ ο Κρητικός μπακ θεραπεία. Ο Μπέργκ λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, σε αντίθεση με τον Μαρινάκη που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε τη Δευτέρα ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία και γίνεται προσπάθεια προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Ταμπάκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, ενώ το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Κουσίδης και Δώνης.
Στη προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.