"Ενωση" για το όνειρο του γηπέδου

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ φαίνεται πως αποτελεί την απαρχή της αντεπίθεσής της σε όλα τα επίπεδα, με πρώτο βήμα τη συσπείρωση δυνάμεων που στοχεύουν στην κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.Οπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και πρώτο του μέλημα είναι να αποκτήσει η Ενωση και πάλι το δικό της σπίτι για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους.

Σε αυτή του την προσπάθειά έχει ήδη δίπλα του αρκετούς συμμάχους. Συγκεκριμένα, ο Πόλυς Χατζηϊωάννου δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να συμμετέχει στο εγχείρημα, ενώ και ο Πέτρος Παππάς θα στηρίξει την προσπάθεια του "τίγρη".

Από εκεί και πέρα, ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει ήδη τη βοήθεια δύο ακόμη επιχειρηματιών, αλλά και να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έναν τρίτο. Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θετικός εμφανίζεται στη συμμετοχή του στο σχέδιο και ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Στέλιο Αγιοστρατίτη, τον αρχιτέκτονα που είχε σχεδιάσει και το πλάνο για την "Αγια Σοφιά" το 2005.

Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν αναμένεται να είναι τάχιστες, κάτι που επιτρέπει και το νέο νομικό πλαίσιο για αναπτυξιακά έργα, στο οποίο προβλέπονται γρήγορες διαδικασίες και ελάχιστες καθυστερήσεις γραφειοκρατικού τύπου.

Σημειώνεται πως η ενασχόληση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα του γηπέδου δεν θα περιοριστεί σε αυτό το πεδίο μιας και όλα συνηγορούν στο ότι έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ηγεσία της ΑΕΚ, έχοντας στο πλευρό του αρκετούς "ισχυρούς" συμπαίκτες.

Ετσι, λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την απογοήτευση και τη μιζέρια, που έφερε ο αγωνιστικός υποβιβασμός της ομάδας, φαίνεται πως έρχεται άμεσα το όραμα της αναγέννησης της ΑΕΚ.