Ενόχ: Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός

Ο Εγιόνγκ Ενόχ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι το θέμα χειρίζεται ο μάνατζέρ του. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι προτιμάει την προοπτική του Champions League από την Κρίσταλ Πάλας.Οι δηλώσεις του 27χρονου καμερουνέζου αμυντικού μέσου στην ολλανδική «De Telegraaf»:

"Πρόκειται για μία καλή προοπτική για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο μάνατζέρ μου χειρίζεται το θέμα. Με τιμά το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό".

Από τον Ιανουάριο του 2012 ο Ενόχ αγωνίζεται δανεικός από τον Αγιαξ (έχει συμβόλαιο με τον Αίαντα μέχρι το 2015) στη Φούλαμ, με την οποία έχει 9 συμμετοχές στην Premier League.

Μετά και την αποχώρηση του Λιούμπομιρ Φέισα για τη Μπενφίκα, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο αμυντικών χαφ και δεν αποκλείεται ο ένας από αυτούς να είναι ο Ενόχ.

<img src="/files/File/0205/1283.jpg" alt="" />

"Μίλησε με Νάπολι ο Ολυμπιακός για Γκαργκάνο"
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Βάλτερ Γκαργκάνο, Πάμπλο Μπεντανκούρ, αποκάλυψε επαφές του Ολυμπιακού με τη Νάπολι για την παραχώρηση του παίκτη.

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Πρωταθλητής: "Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Μας το είπε η Νάπολι. Μας είπαν ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα άνθρωπος του Ολυμπιακού τους τηλεφώνησε για τον Βάλτερ. Μαζί με την Πάρμα και άλλες δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν δείξει πραγματικά ενδιαφέρον για τον Γκαργκάνο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς. Το σίγουρο είναι πως και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Είναι αληθινές αυτές οι φήμες που μου λέτε. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει. Άρα η Νάπολι, όπως καταλαβαίνει πολύ καλά, θα είναι πιο διαλλακτική. Πριν από μερικές ημέρες ζητούσε 4-5 εκατ. ευρώ. Τώρα νομίζω πως είναι το ίδιο ποσό… Και δεν θα είναι το ίδιο σε μερικές μέρες από τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος που συμμετέχει στο Champions League και είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με τον οποιονδήποτε".