"Εξετάζει" Πετρόπουλο και Μάντζιο ο Δερμιτζάκης

Τις περιπτώσεις των Αντώνη Πετρόπουλου και Βαγγέλη Μάντζιου εξετάζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.Αμφότεροι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την ομάδα στην οποία θα συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, με τον έλληνα τεχνικό των "κρητικών" να αναλύει τα υπέρ και τα κατά του καθενός, έτσι ώστε να έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση αποχώρησης του Θανάση Παπάζογλου.

Επειτα από την καλή σεζόν, που πραγματοίησε φέτος ο Παπάζογλου, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, κυρίως του εξωτερικού, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η διοίκηση του ΟΦΗ να προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή, εφόσον φτάσει κάποια αξιόλογη πρόταση στα γραφεία της ομάδας.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης επιθυμεί να ολοκληρωθούν όλες οι μετεγγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους "κρητικούς" ενόψει της νέας σεζόν.