Εξετάζει Σούλερ ο ΟΦΗ

Απ' τη στιγμή που η περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Σαρ δείχνει δύσκολη στον ΟΦΗ εξετάζουν άλλες λύσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού κι ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης κορυφής που έγινε την Πέμπτη στην ΠΑΕ είναι του Μάρκο Σούλερ!
Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Σλοβένο αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Λέγκια Βαρσοβίας ως δανεικός από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Προέρχεται από μια σχεδόν γεμάτη χρονιά με την Λέγκια Βαρσοβίας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο αμυντικό και η περίπτωση του εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Το κασέ του Σούλερ θεωρείται προσιτό για το ταμείο του ΟΦΗ και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για την περίπτωση του.

Τετράωρη σύσκεψη κορυφής
Εν τω μεταξύ, για 4 ώρες τα είπαν το πρωί της Πέμπτης οι Πουλινάκης, Μαχλάς και Δερμιτζάκης ξεκινώντας τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με τον Καβαλιώτη τεχνικό να παραδίδει λεπτομερώς την έκθεση του για τον ΟΦΗ που θέλει!

Στο τραπέζι έπεσαν τα «θέλω» του Δερμιτζάκη και το που χρειάζεται η μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το μπάτζετ του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για μεταγραφές σε θέσεις που πονάει η ομάδα με τις θέσεις του τερματοφύλακα αλλά και των στόπερ να είναι εκείνες που καίνε.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα προπονητικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό που εξετάζονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.