Επέστρεψε ο "εξάστερος", συγκέντρωση ζητάει ο Πεδουλάκης

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Παρασκευής (12/4) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει πως πλέον αυτοί που πρέπει να διαχειριστούν το "πρέπει" της έδρας είναι οι πράσινοι
Εχοντας στις αποσκευές τους... το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο απέσπασαν από την Μπαρτσελόνα με τη νίκη του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στη βάση του.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε κατά την επιστροφή της ομάδας πως πλέον οι παίκτες του θα πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά και την παρουσία του κόσμου, μένοντας συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο τους.
Ο έλληνας τεχνικός στάθηκε στην βοήθεια, που παρέχει στην ομάδα του, ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μην παρασύρεται η ομάδα.
"Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να πάμε στην Βαρκελώνη και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Το καταφέραμε. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο ματς και καταφέραμε μάλιστα να επιστρέψουμε με μία νίκη. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς", είπε ο Πεδουλάκης και πρόσθεσε.
"Τώρα η σειρά πάει στο ΟΑΚΑ, στην έδρα μας και μπαίνει σε εμάς το «πρέπει». Πριν αυτό το είχε η Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, αλλά και την παρουσία του κόσμου. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην επίθεσή μας και να διατηρήσουμε την ενέργεια που βγάζουμε στα παιχνίδια μας". 
Για την βοήθεια του κόσμου, είπε: "Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει όλη την χρονιά και μας δίνει συνεχώς ενέργεια. Εμείς δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε και θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι στην διάρκεια των αγώνα. Κάποιες φορές όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ παρασυρόμαστε και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να ξανασυμβεί".
Τελειώνοντας ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τα εξωαγωνιστικά μιας και θέλει να διατηρήσει το μυαλό όλων στην ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου: "Εμείς θέλουμε να ασχολούμαστε με τα παιχνίδια μας και να τα διαχειριζόμαστε. Στα αποδυτήριά μας υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και δεν ξεφεύγουμε από αυτή. Όλα τα άλλα είναι θέμα διοίκησης. Η διοίκησή μας ξέρει τι κάνει. Εμείς μένουμε στα δικά μας αγωνιστικά στοιχεία και δουλεύουμε πάνω σε αυτά".