Επαφές Βρέντζου με Μονακό


Για το μέλλον των Εντινγκά και Μεντζανί στον Ολυμπιακό, συζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος με τους ιθύνοντες της Μονακό, ενώ επί τάπητος τέθηκαν και τα θέματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα.Μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε στην Αθήνα ο στενός συνεργάτης του Βαντίμ Βασιλίεφ, αντιπροέδρου και αθλητικού διευθυντή του συλλόγου του Πριγκιπάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", ο συγκεκριμένος παράγοντας θέλησε να διαπιστώσει πως είναι οι σχέσεις συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Για αυτό τον λόγο συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο και συζήτησαν διάφορα θέματα που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους δύο συλλόγους στο άμεσο μέλλον.

Ο παράγοντας της Μονακό είχε συνομιλίες και με τους Εντινγκά και Μεντζανί, με τους οποίους συζήτησε τις έως τώρα εντυπώσεις τους από την παραμονή τους στον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και τις προθέσεις που έχουν για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για τους δυο παίκτες και εφόσον κριθεί σκόπιμο, αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες για την αγορά τους.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πριγκιπάτου φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Μανωλά, Σιόβα και Μήτρογλου. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στη συνάντηση του Βρέντζου με τον Βασιλίεφ έγινε μια διερευνητική κουβέντα για τους τρεις παίκτες, με τον Μανωλά να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλότερα στη λίστα της Μονακό.