Επιβεβαίωσε την πώληση της Ίντερ ο Μοράτι

Στα χέρια του Ερίκ Τοχίρ πέρασε η Ίντερ, όπως επιβεβαίωσε ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος που αφήνει τον σύλλογο σε έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο και επιχειρηματία.Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Ίντερ, κάτι που θα γίνει εντός των επόμενων ωρών όπως δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι.
Για πρώτη φορά μετά το 1995 οι 'νερατζούρι' αλλάζουν ιδιοκτήτη με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως στον Ερίκ Τοχίρ περνάει περίπου το 70% των μετοχών του συλλόγου. Όσον αφορά για την προεδρία,  ο Μοράτι, ξεκαθάρισε πως είναι στο χέρι του το τι θα κάνει και πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
'Τα πάντα έχουν υπογραφεί, σε μερικές ώρες θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση. Αν είμαι ικανοποιημένος; Ναι, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά ευτυχώς φτάσαμε στη συμφωνία και τα πάντα φαίνεται να είναι εντάξει' δήλωσε ο Μοράτι και προσέθεσε:
'Όσον αφορά τον ρόλο του προέδρου δε χρειάζεται να αποφασιστεί ακόμα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται μόνο από εμένα. Υπάρχει αγάπη, αλλά και ανακούφιση γιατί αφήνω τον σύλλογο σε αξιοσέβαστους ανθρώπους. Τώρα θα προσπαθήσω να υιοθετήσω τους νέους ρυθμούς μου'.