Επιβεβαιώνει για ΑΕΚ ο μάνατζερ του Βούρα

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου, Ηλία Βούρα, προκειμένου να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση των Κωνσταντόπουλου και Αραμπατζή, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων με δηλώσεις του στον Sentra FM."Οντως έγινε μία επαφή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον να συνεργαστούμε και υπάρχει και από εμάς ενδιαφέρον.

Δεν το συζητάμε, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αν τα πράγματα αλλάξουν και αναλάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τότε θα είναι δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή, πόσω μάλλον για τον Βούρα. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι στη Γ' Εθνική. Όταν παίζεις στην ΑΕΚ, είναι σα να παίζεις στη Super League. H AEK είναι ΑΕΚ. Αφήσαμε τις συζητήσεις και είμαστε ανοικτοί. Θα τα βάλουμε στο τραπέζι μετά τα play off και μακάρι να ανέβει και η Νίκη. Να τα ζυγίσουμε και να δούμε" ανέφερε ο μάνατζερ του τερματοφύλακα των θεσσαλών.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την πρόταση που έγινε στον πελάτη του αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, τόνισε: "Αφορά τετραετές συμβόλαιο. Ίσως είπε κάποιες καλές κουβέντες ο Στέλιος Μανωλάς που ήταν προπονητής του  στη Νίκη. Ειχαμε επίσης επαφές με την Ξάνθη και τον Πανθρακικό και ένα μικρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ όταν ήταν προπονητής ο Δώνης".