Επιλέγει Λαουάλ για αντί - Λάσμε!

Ο Παναθηναϊκός... εντόπισε τον παίκτη που θέλει για διάδοχο του Στεφάν Λάσμε και κινείται δυναμικά πια για την απόκτηση του Γκάνι Λαουάλ της Ρόμα.Οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν από νωρίς τις εκκρεμότητες στο ρόστερ τους. Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με Γκιστ και Κάρι, απέκτησαν Παππά και Γιάνκοβιτς, ενώ πλέον βάζουν πλώρη για το διάδοχο του Λάσμε, που θα θωρακίσει την πράσινη ρακέτα τη νέα σεζόν.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχουν ήδη εντοπίσει τον παίκτη που θέλουν και δεν είναι άλλος από τον Γκανί Ολαντιμέτζι Λαουάλ, ο οποίος προέρχεται από μία καλή χρονιά στη Ρόμα.

Ο Λαουάλ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ζητά ο Παναθηναϊκός, ενώ και το κασέ του κινείται σε λογικά επίπεδα και οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ξεπερνούν τα 500.000 δολάρια.

Βέβαια, όσο ο Λάσμε δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο νέας επαφής με τον γκανέζο σέντερ.

Η ουσία είναι, πάντως, πως οι πράσινοι έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση και έχουν κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με τον Λαουάλ, ο οποίος έχει ύψος 2.06μ. και στη Ρόμα άφησε καλές εντυπώσεις.

Είναι δυνατός, καλός αμυντικός και ριμπάουντερ, ενώ παρότι δεν έχει πολύ καλή τεχνική, φημίζεται για τις εντυπωσιακές φάσεις που βγάζει στις αντίπαλες ρακέτες.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως τον παίκτη... κοιτάζει και ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να έχουμε μάχη "αιωνίων" για την απόκτησή του!