Επιμένει η Ζενίτ για Μανωλά, θέλει τη ρήτρα ο Ολυμπιακός

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πρεσάρει για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καρπωθεί τα χρήματα της ρήτρας του νεαρού στόπερ, που ανέρχεται στα 7 εκ. ευρώΜπορεί στον Ολυμπιακό να διαψεύδουν πως έχουν στα χέρια τους πρόταση για τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο οι  πληροφορίες από τη Ρωσία παρουσιάζουν διαφορετικά την κατάσταση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Goal η Ζενίτ προσφέρει στους ερυθρολεύκους το ποσό των 5 εκ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να πει το "ναι" με το ποσό αυτό.
Στο Λιμάνι δεν βιάζονται, καθώς ο Μίτσελ υπολογίζει κανονικά τον Μανωλά και δεν "καίγονται" να τον παραχωρήσουν. Πιστεύουν ωστόσο πως οι ρώσοι μπορούν να ανεβάσουν την προσφορά τους και αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε ενδεχομένως και να ενδώσουν.
Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θέλει να καρπωθεί το ποσό της ρήτρας, που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ, ενώ και με μία προσφορά κοντά σε αυτό το ποσό, μπορεί να πουλήσει τα δικαιώματα του έλληνα αμυντικού.
Σε περίπτωση πάντως που παραχωρηθεί ο Μανωλάς, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε, που αποτελεί επιλογή του Μίτσελ και στο Λιμάνι θεωρούν πως μπορούν σχετικά εύκολα να τον αποκτήσουν.
Ο ισπανός αμυντικός ωστόσο μπορεί να αποκτηθεί και χωρίς να φύγει ο Μανωλάς, αφού μπορεί να καλύψει με άνεση και το αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί που ο Ολυμπιακός θέλει μία εναλλακτική λύση για τον Χοσέ Χολέμπας.