Επιστροφή στις νίκες για Ζουπάνη/Κοτσιλιάνο και Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου στην Αιγινα

Στην Πέρδικα της Αίγινας συνεχίστηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ με το 4ο Masters να διεξάγεται το τριήμερο 05-07/07.Οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος που δεν αγωνίστηκαν στη Χαλκιδική συνέχισαν την καλή πορεία τους στο σίρκουι και κατέκτησαν ακόμη μία πρώτη θέση μετά το τουρνουά του Allou! Fun Park και της Σύρου. Το δίδυμο νίκησε με 2-0 σετ (21-19, 23-21) τους Παύλο Κουζούνη και Φερνάντο Μπιλλήρη. 
Στο πρώτο σετ οι Κότσι και Ζούπα διατήρησαν από την αρχή το προβάδισμα, ενώ στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά με τους Ζουπάνη/Κοτσιλιάνο να κατακτούν τελικά το παιχνίδι.
Μετά τον αγώνα ο  Γιώργος Κοτσιλιάνος, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με δικά του μπλοκ στο τέλος πήραμε τη νίκη. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να φτάσουμε στην επικράτηση. Δεν είχε καμία σχέση αυτό το ματς με τον ημιτελικό και ίσως και αυτό να έπαιξε τον ρόλο του. Έγινε ένα πραγματικά όμορφο ματς και γενικότερα το ευχαριστηθήκαμε γιατί είχε και σασπένς και νομίζω το χάρηκε και ο κόσμος αυτό το εντυπωσιακό τουρνουά".
Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης αφιέρωσε τη νίκη στα άτομα που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα και στους χορηγούς High Five, Vary Sports Club, ΟΑΚΑ Indoor, Adidas και Body Fit.
Στην κατηγορία των γυναικών οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο μετά τον χαμένο τελικό του Allou Fun Park, κερδίζοντας με 2-0 (21-16, 22-20) τις Αρετή Τέζη και Εύη Χρήστου. Στο πρώτο σετ οι κύπριες βρέθηκαν πίσω, όμως κατάφεραν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με την Αγγελοπούλου να τελειώνει το παιχνίδι.
Η Αγγελοπούλου τόνισε μετά το παιχνίδι: "Αγαπάμε πολύ την Αίγινα, έχουμε κάνει φίλους πια εδώ και νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες που μας φέρνει και γούρι και όποτε ερχόμαστε εδώ κάνουμε πολύ καλά τουρνουά. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι δεν φοβηθήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ και απλά δεν αφήσαμε ποτέ το παιχνίδι να μας ξεφύγει".
Από την πλευρά της η Κωνσταντίνου, είπε: "Από την αρχή επιβάλαμε τον ρυθμό μας και κάναμε το παιχνίδι μας και δεν επιτρέψαμε στις αντιπάλους μας να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος και δεν εγκαταλείπουμε ποτέ, ίσως αυτό ήταν και το μυστικό της ανατροπής στο δεύτερο σετ". 
Το πανελλήνιο σίρκουι μπιτς βόλεϊ θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Σχοινιά (12-14/07).