Ερευνα αγοράς ενόψει Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό

Ερευνα αγοράς ώστε ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί τον Ιανουάριο σε τρεις θέσεις (στόπερ, ταμυντικό χαφ και εξτρέμ) κάνουν οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας.
Μπορεί η επόμενη μεταγραφική περίοδος να αργεί ακόμα, ωστόσο στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγοράς ώστε να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό.
Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού (Πράνιτς, Κλωναρίδης, Φιγκερόα και Ατζαγκούν) δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν και έως ένα σημείο "σουλούπωσαν" το ρόστερ, που έχει πολλές αδυναμίες "διορθώνοντας" προηγούμενες επιλογές.
Τα κενά ωστόσο παραμένουν αρκετά και στον Παναθηναϊκό ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, όταν και θα μπαίνουν στην τελική ευθεία οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων.
Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας έχουν φανερώσει συγκεκριμένα προβλήματα και ο Γιάννης Αναστασίου κρίνει πως το Τριφύλλι χρειάζεται ενίσχυση σε τρεις συγκεκριμένες θέσεις.
Ο έλληνας τεχνικός θέλει ενίσχυση στα στόπερ, στη θέση του κόφτη, αλλά και στους πλάγιους επιθετικούς. Οι υπάρχοντες παίκτες θα κριθούν μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών σε αυτές τις θέσεις.
Την έρευνα αγοράς κάνει τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο Νίκος Νταμπίζας, οι οποίοι αρχικά ρίχνουν το βάρος σε νεαρούς και εξελίξιμους έλληνες παίκτες. Αμφότεροι ωστόσο γνωρίζουν τα "στριμωγμένα" οικονομικά δεδομένα και γι' αυτό εξετάζουν προσεκτικά και λύσεις από το εξωτερικό.