Ερχεται καμπάνα στον Μπόατενγκ

Δεν θα μείνει ατιμώρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η στάση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, αφού ο γκανέζος δεν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.Η καθυστερημένη άφιξη του Μπόατενγκ έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι πως όσο δεν εμφανίζεται ο ποδοσφαιριστής τόσο πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί από τους ερυθρόλευκους στο τέλος της σεζόν.

Ο γκανέζος μέσος πήρε πριν από λίγες ημέρες την πολυπόθητη άδεια από την πρώην ομάδα του, Ντνίπρο, για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του. Τις τελευταίες ημέρες... αναζητείται από τους ανθρώπους της ομάδας ενώ λίγα 24ωρα πριν ήρθαν στο φως και τα σενάρια περί πιθανής συμφωνίας του με τη Φούλαμ. Η καθυστερημένη άφιξή του στην Ελλάδα έχει ξεχειλίσει το... ποτήρι της υπομονής για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού και της Καλαμάτας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι αυτό και τονίζουν πως οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.