ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμο σε τρεις ΚΑΕ

Πρόστιμο στις ΚΑΕ Ηλυσιακός, Πανιώνιος και Πανελευσινιακός επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για τα θβριστικά συνθήματα των οπαδών τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
"Ηλυσιακός
1. Απαλλάσσει την ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 για την μη καταβολή των εξόδων διοργάνωσης και διεξαγωγής του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ της 23-3-2013 και
2. Επιβάλλει στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, πρόστιμο 700,00€ και
β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση φωτοβολίδας), πρόστιμο 200,00€, για τον ως άνω αγώνα.
Πανιώνιος
Επιβάλλει στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ της 23-3-2013.
Πανελευσινιακός
Επιβάλλει στην ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ της 23-3-2013".