Ετοιμάζει αλλαγές και τους Μήτρογλου-Φέτφα ο Μίτσελ

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή (7/4 17:15GR) στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ να προορίζει για το βασικό σχήμα τόσο τον Κώστα Μήτρογλου, όσο και τον Γιάννη Φετφατζίδη
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά βρίσκεται στην τελική του ευθεία και σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Μίτσελ, το αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα συγκριτικά με αυτό, που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Μίτσελ άλλωστε έχει χρησιμοποιήσεις τους περισσότερους από τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του (οι Πάντελιτς και Ντιακιτέ είναι οι μόνοι, που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα), θέλοντας να τους τσεκάρει ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.
Ο ισπανός φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Κώστα Μήτρογλου, που έχει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά και στον Γιάννη Φετφατζίδη, που δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με τον Βλαχοδήμο, που φαίνεται να είναι σε πτώση.
Ο Μέγερι αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του, ενώ αλλαγή αναμένεται τόσο στο δεξί άκρο, όσο και στο κέντρο της άμυνας. Ο Μίτσελ δοκίμασε τον Μοντέστο ως δεξί μπακ και τον Σιόβα ως παρτενέρ του Κοντρέρας στα στόπερ, ενώ ο Χολέμπας θα παραμείνει στο αριστερό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή, ο Φέισα θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ, έχοντας λίγο μπροστά τον Μασάντο και τον Γκρέκο. Ο ιταλός έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αλλά θέση διεκδικεί και ο Φουστέρ.
Οσο για την τριπλέτα της επίθεσης, ο Μίτσελ φαίνεται να καταλήγει στους Αμπντούν και Φετφατζίδη για τις δύο πτέρυγες, ενώ ο Μήτρογλου αναμένεται να προτιμηθεί από τον Τζιμπούρ.