Ετοιμάζει Μέντες για Τούμπα ο Αναστασίου

Να γεμίσει τη μεσαία γραμμή με τους Λαγό και Μέντες θέλει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ωρα αποδείξεων για τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται να θωρακίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, θωρακίζοντας το κέντρο με έναν ακόμα αμυντικογενή παίκτη.
Για το ρόλο αυτό ο έλληνας τεχνικός ετοιμάζει τον Μέντες, τον οποίο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δίπλα στον Λαγό, αφήνοντας εκτός αρχικού σχήματος τον Ντίνα.
Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής (4/10) ο Αναστασίου, που την ίδια ώρα θέλει να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ στην κόντρα.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο έλληνας προπονητής, ο Καπίνο θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού και την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ και Νάνο από δεξιά προς αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιήσει δύο αμυντικά χαφ, τους Λαγό και Μέντες, έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Πράνιτς. Στις δύο πτέρυγες της γραμμής κρούσης θα πάρουν θέση οι Κλωναρίδης και Ζέκα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ.
Παράλληλα, ο Αναστασίου έδειξε να υπολογίζει πολύ τα στημένα του ΠΑΟΚ και γι' αυτό έκανε έξτρα προπόνηση στο συγκεκριμένο τομέα.
Τέλος, ο Αναστασίου έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές σε Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τον Στοχ αλλά και τις προωθήσεις του Λίνο, που μάλλον θα αγωνιστεί βασικός.