Ετοιμοι για Γεντί Κουλέ Περόνε και Λεοζίνιο


Ενισχυμένη με τους Περόνε και Λεοζίνιο θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) η Καλλονή
Τέσσερις απουσίες, αλλά και δύο επιστροφές μετράει ο Γιάννης Ματζουράκης ενόψει ΟΦΗ.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κριπιντίρη (ρήξη πρόσθιου χιαστού), Γκάσιτς (χονδροπάθεια), Αγρίτη (χιαστός) και Σιλιγαρδάκη (πρόβλημα στο γόνατο).
Αντίθετα, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Λεοζίνιο και Περόνε, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Οι νησιώτες θα αναχωρήσει στις 19:00 από την Μυτιλήνη με προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη, αφού υπάρχει ο αγώνας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντανι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Γάλας, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Γ. Γκαρσία, Χουανλού, Περόνε, Καζάκης, Λίμα, Φαρία, Βλαστέλλης και Βαλιός.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιγνιδιού. Και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε σε αυτές. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που θα ορθωθούν μπροστά μας, απ΄ όλες τις πλευρές".