Ετοιμοπόλεμος ο Μαρίνος

Ο Στέργος Μαρίνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.Θυμίζουμε ότι ο Μαρίνος δεν είχε πάρει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε το πρόβλημά του δεν ήταν κάτι σοβαρό κι έτσι απ' τη στιγμή που την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά, τότε θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.

Το αν θα ξεκινήσει βασικός θα το δούμε, καθώς τις τελευταίες μέρες ο Βονόρτας δοκίμασε αριστερά τον Χουχούμη και δεξιά τον Γιούρκα που αποθεραπεύτηκε...

Το βέβαια είναο ότι ο νέος τεχνικός των πρασίνων δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους στους τραυματίες Μαυρία και Ταμπάκη που συνέχισαν την θεραπεία τους, αλλά και στους τιμωρημένους με κάρτες Μπουμσόνγκ και Σο.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.