Ετοιμος για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας


Ματς κλειδί για τη συνέχεια των play off έχουν χαρακτηρίσει οι πάντες στην Τρίπολη τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους Αρκάδες να θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους που είναι να πάνε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη και κατόπιν ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα με τον Ατρόμητο, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γεωργακόπουλος, Κάφα και Περόνε, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Μπαντής, Φραγκουλάκης και Ουρτάδο.

Ο Φραγκουλάκης έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος στη φτέρνα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στον οποίο είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Φούλοπ, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.