Ετοιμος ο Ρίκκα, ερωτηματικό ο Κορδέρο

Στη διάθεση του Εβαλντ Λίνεν τέθηκε ο Αντώνης Ρίκκα, σε αντίθεση με τον Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο που έβγαλε μέρος του προγράμματος και παραμένει αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς (31/3, 17:15GR) με τον Λεβαδειακό.Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (29/3) ο Ελληνας μέσος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και ως εκ τούτου θα βρεθεί στην αποστολή της Ενωσης για το ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Οσον αφορά τον Κορδέρο, ο ισπανός μέσος έβγαλε μέρος του προγράμματος, αύξησε τις πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα, αλλά όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (30/3).

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Παυλής έκανε πάλι ατομικό και θα επιχειρήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Αναφορικά με την πρόβα ενδεκάδας, στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος, στην άμυνα οι Τσουκαλάς (δεξιός μπακ), Κουτρουμπής, Μπουγαϊδης (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερός μπακ), Μητρόπουλος (αμυντικός χαφ), Φέτσης (δεξιός χαφ), Ρίκκα (αριστερός χαφ), Ανάκογλου (επιτελικός χαφ), Φούντας και Πετρόπουλος (επιθετικοί). Πάντως, σε περίπτωση που ο Κορδέρο είναι έτοιμος, θα πάρει την θέση του Φέτση στο κέντρο.