Εφερε Αμορόσο ο Παναθηναϊκός

Ο 24χρονος κεντρικός, Μίκαελ Αμορόσο, ντύθηκε στα πράσινα και ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού
Ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να ενισχύσει τη νέα του ομάδα, εμφανίστηκε ο Μίκαελ Αμορόσο, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα την Δευτέρα (26/8).
Ο 24χρονος Καναδός -με ιρλανδικό διαβατήριο- κεντρικός είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "paovolleyball.gr".
"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά, στόχος είναι να γινόμαστε όλο και πιο καλοί και να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους. Έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά που θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα αυτή", ήταν τα λόγια του Μίκαελ Αμορόσο.
Την περυσινή σεζόν, το νέο απόκτημα του "τριφυλλιού" αγωνίστηκε στην Σουηδία με τη φανέλα της Οκερλιούγκα. Ήταν ο έκτος μπλοκέρ του πρωταθλήματος και ο πιο αποτελεσματικός βάσει ποσοστών.