Εφερε Μέντες ντα Σίλβα ο ΠΑΟ και τον ανακοινώνει

Ετοιμος να κλείσει παίκτη, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι ο Παναθηναϊκός, που φέρεται να τον έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, που έμεινε ελεύθερος από την Σάλσμπουργκ
Εντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες πως ο Παναθηναϊκός έχει φέρει στην Ελλάδα παίκτη, που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Από τον Παναθηναϊκό δεν διαψεύδουν την είδηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρόκειται για τον Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, που αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στη Σάλσμπουργκ.
Ο 31χρονος ολλανδός, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, φέρεται να έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Αν ευσταθούν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι πράσινοι θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτησή του μέχρι την Πέμπτη (4/7).
Ο Μέντες ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ για μία χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αγιαξ. Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Μπρέντα, ενώ πριν την Σάλσμπουργκ φόρεσε τη φανέλα της Αλκμααρ για τέσσερα χρόνια.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως ο 31χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Φεβρουάριο, ενώ τη διετία 2007-09 αγωνίστηκε με την Εθνική Ολλανδίας εφτά φορές.
Ενδεχομένως η διαφαινομένη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ να έχει δώσει την οικονομική δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσει κάποιες από τις περιπτώσεις, που εξέταζε.

Σε φιλικό προς τιμήν του Σβαρτς ο Αναστασίου
Στο μεταξύ ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) το παρών σε σπουδαίο φιλικό των Παλαίμαχων του Άγιαξ παρουσία αστέρων του παρελθόντος όπως ο Κρόιφ, ο Κούμαν, ο Κλάιφερτ, ο Φαν Ντε Σάρ και άλλοι καθώς και σύγχρονοι αστέρες όπως οι Σνάιντερ και Φαν Ντε Φαρτ.
Το φιλικό διοργανώθηκε προς τιμήν του Ζιάακ Σβαρτς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 75 χρόνια ζωής και ο Αίαντας τον τίμησε, ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητές του.
Στο φιλικό πήρε μέρος ακόμα ένας με πράσινο παρελθόν, ο Τσου Λα Λινγκ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και ο Μίκαελ Κρέκ που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ.