Εφτασε ο Πράνιτς στην Αθήνα

Αθηναϊκό έδαφος πάτησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ντάνιελ Πράνιτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για 3 χρόνια στους πράσινους, ενώ το βράδυ θα βρεθεί στην Λεωφόρο για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα. Ετοιμος να αγωνιστεί σε 15 μέρες.Μπορεί να περίμεναν μέχρι την τελευταία μέρα του Αυγούστου για να τον δουν στην χώρα μας, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δικαιώθηκαν για την υπομονή τους, αφού ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι εδώ, στην Αθήνα και ετοιμάζεται να υπογράψει ως ελεύθερος για 3 χρόνια στο Τριφύλλι προσδίδοντας εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως ήρθε για να προσφέρει στην ομάδα, την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ότι θα είναι έτομος περίπου σε 15 μέρες για να αγωνιστεί, ενώ γνωρίζει αρκετά πράγματα για τους πράσινους, έχοντας μιλήσει τόσο με τον Ασάνοβιτς, όσο φυσικά και με τον Γιάννη Αναστασίου, που τον έπεισε για να υπογράψει στο Τριφύλλι.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στους εκπροσώπους του Τύπου που τον υποδέχθηκαν:

-Μετά από αρκετό διάστημα έμεινες ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και θα υπογράψεις με τον Παναθηναϊκό. Τα πρώτα σου συναισθήματα;

"Ήταν αρκετά δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες για μένα γιατί είχα προβλήματα με την Σπόρτινγκ. Άλλαξαν κάποια πράγματα στην ομάδα και δεν αγωνιζόμουν, γι' αυτό και αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν διάφορα μπερδέματα με την Σπόρτινγκ, αλλά βρήκαμε την λύση και είμαι εδώ. Θέλω να χαιρετήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να εκφράσω την χαρά μου που είμαι εδώ".

-Ποιος είναι ο πρώτος σου στόχος με τον Παναθηναϊκό;

"Θα δούμε, προέχει να δω την ομάδα και να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου. Να μπω στις προπονήσεις και μετά θα δούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα πρέπει να κάνουμε πολλές νίκες και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρω ότι πέρυσι αντιμετώπισε προβλήματα η ομάδα και δεν έπαιξε καλά, αλλά αυτή την σεζόν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι θα πετύχουμε".

-Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση με τους Κροάτες, είσαι έτοιμος να την συνεχίσεις;

"Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να τους κάνω υπερήφανους".

-Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος;

"Δεν το γνωρίζω ακόμα, πρώτα θα μιλήσω με τον προπονητή. Προφανώς αυτή την στιγμή δεν είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα, ίσως σε 2 εβδομάδες. Υπάρχει η διακοπή λόγω των Εθνικών και θα μπορέσω να προπονηθώ, μετά την διακοπή πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος".

-Έχεις μιλήσει με άλλον Κροάτη για τον Παναθηναϊκό;
"Έχω μιλήσει με αρκετούς, όπως με τον Ασάνοβιτς. Ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό, είναι στην ομάδα και ο Σίλντενφελντ οπότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής".
-Τι άκουσες από τον Γιάννη Αναστασίου και πείστηκες να έρθεις στον Παναθηναϊκό;
"Ξέρω τον Αναστασίου από την Ολλανδία, όταν έπαιζε στον Άγιαξ είχαμε γνωριστεί. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του πριν αποφασίσω, μου είπε τα πάντα για την ομάδα και με έπεισε να έρθω. Θέλω να παίξω και πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση".