Εφυγε το κλιμάκιο της UEFA, άμεσα οι αποφάσεις

Το κλιμάκιο της UEFA... ξετίναξε τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα και το μεσημέρι του Σαββάτου (8/6) αποχώρησε από την Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανότατα τη Δευτέρα (10/6), θα γνωστοποιηθεί το πόρισμα.Για σχεδόν τρεις μέρες οι άνθρωποι της UEFA εγκαταστάθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ ούτως ώστε να εξετάσουν τους φακέλους των δύο ομάδων, που είχαν αρχικά αρνητικές εισηγήσεις από το τμήμα αδειοδοτήσεων της ελληνικής ομοσπονδίας.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τελικά εξέτασε μόνο τους φακέλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αποφασίστηκε να μην τεθεί επί τάπητος ο φάκελος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
Ο έλεγχος ήταν λεπτομερέστατος και είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της UEFA ζητούσαν συνεχώς διευκρινίσεις, αποδείξεις και συμπληρωματικά έγγραφα.
Το κλιμάκιο της UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο και αναχώρησε από την Ελλάδα. Πλέον θα συντάξει μία έκθεση-πόρισμα και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control Panelτο της UEFA ποια ελληνική ομάδα θα είναι η πέμπτη, που θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις