"Εχει βγει η απόφαση για Μέταλιστ και ΠΑΟΚ"

Στην αποκάλυψη ότι η UEFA έχει βγάλει την απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ από την Τρίτη (13/8), αλλά θα την ανακοινώσει την Τετάρτη (14/8), προχώρησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης.Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena 89,4 FM":

"Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα. Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα".  

Η Ελληνική Ομοσπονδία έστελε επιστολή στην UEFA, σύμφωνα με την οποία ζητάει να υπάρξει η ίδια αντιμετώπιση, όπως πριν από 2 χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη θέση του οποίου πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει.