Εϊντζ: Πάντα θαύμαζα τον Παναθηναϊκό

Ο Ντάνι Εϊντζ βρέθηκε στη χώρα μας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα δρώμενα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και υπογράμμισε πως όλα τα τελευταία χρόνια θαύμαζε το αγωνιστικό στιλ των πράσινων.Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς απόλαυσε την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και μετά τον αγώνα μίλησε στην εφημερίδα Πράσινη:
«Θα έπαιρνα οποιονδήποτε παίκτη από τον Παναθηναϊκό αλλά στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ υπήρχαν παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έχουν παίξει για τους Σέλτικς, όπως ο Μάρκους Μπανκς, ο Στέφαν Λάσμε και ο Νέναντ Κρστιτς από την ΤΣΣΚΑ. Έτσι ήρθα εδώ για να δω όλους τους παίκτες που τα πηγαίνουν πολύ καλά με τις ομάδες τους», είπε χαρακτηριστικά.
Για το κοινό στοιχείο του Παναθηναϊκούμε τους Σέλτικς, το σήμα με το τριφύλλι, υποστήριξε: «Γνωρίζω ότι έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο… Έχω δει τον Παναθηναϊκό να παίζει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια κατακτώντας πολλούς τίτλους. Τον έχω δει πολλές φορές στην τηλεόραση. Πάντα θαύμαζα τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε και έχω μεγάλη εξοικείωση με τους παίκτες του. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκεσαι στο ΟΑΚΑ, υπάρχει μεγάλη ένταση και ενθουσιασμός στο γήπεδο κάτι το οποίο βοηθάει την ομάδα».