Ζήτησε το 50-50 ο Σκόρδας

Λίγο μετά την ανάληψη (5/4) της προεδρίας του Αρη, ο Λάμπρος Σκόρδας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη και ζήτησε ισονομία στις διαιτητικές αποφάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε από νωρίς να κάνει επαφές, ούτως ώστε να εξασφαλίσει ότι η ομάδα του θα έχει δίκαιη αντιμετώπιση στις αγωνιστικές που απομένουν.

Ειδικότερα, ο κ. Σκόρδας φέρεται να είπε στον κ. Μώραλη τα εξής: "Ο Αρης έχει δικαιολογημένα παράπονα και έχει χάσει βαθμούς από διαιτητικά λάθη". Παράλληλα, ο πρόεδρος των "κιτρίνων" φέρεται να μίλησε και με ανθρώπους της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για το ίδιο θέμα, προσδοκώντας στο 50-50 για την ομάδα του στις κρίσιμες εναπομείναντες αγωνιστικές.

Επειτα από αυτές τις συνομιλίες ο Λάμπρος Σκόρδας, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στη διοίκηση, αλλά και τα μέλη της νέας διοίκησης της "ΚΜΑ" κατευθύνθηκε στο προπονητήριο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Αφού συνομίλησε για λίγο με τον Σούλη Παπαδόπουλο, προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές και να τους "ντοπάρει" ενόψει του σαββατιάτικου ματς (6/4, 19:30GR) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

"Το ξέρω ότι χορτάσατε από διοικήσεις φέτος. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε τίποτα. Εχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε μπάλα και να κερδίσετε", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην προπόνηση, αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να είναι στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.