Ζαλμάς: Δεν λειτούργησε καθόλου η επίθεση μας

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, τόνισε ότι το κομμάτι της επίθεσης δεν λειτούργησε καθόλου για την ομάδα του, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την πίεση του αγώνα."Οταν ξεκινάς από τους πρώτους πόντους να κυνηγάς τον Ολυμπιακό με διαφορές 3-4 πόντων είναι δύσκολο να το ανατρέψεις. Ημασταν διαβασμένοι, ο Ολυμπιακός άλλαξε λίγο τακτική αλλά για μας δεν λειτούργησε καθόλου το κομμάτι της επίθεσης.
Ο Ζόραν εκνευρίστηκε και δεν λειτούργησε ούτε στο ψυχολογικό κομμάτι. Τα νούμερα τα λένε όλα δεν πήραμε πόντους από αυτόν και φυσιολογικά χάσαμε.
Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι ο Χριστοφιδέλης δεν θα έπαιζε. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσεις τον αντίπαλο η να χαλαρώσεις επειδή πιθανόν να μην παίξει ο Χριστοφιδέλης.
Το υπερβολικό θέλω καμιά φορά βγάζει και υπερβολική πίεση και αν δεν σου πάει και το ματς από την αρχή όπως έγινε εδώ σήμερα με τον Ολυμπιακό που είναι μια έμπειρη ομάδα μοιραία μας κέρδισε 3-0.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις υπό πίεση. Το ίδιο έχουμε και εμείς αλλά σήμερα δυστυχώς δεν έγινε", είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού.
Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, Θανάσης Τερζής, δήλωσε: "Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι παρά μόνο στο 3ο σετ. Είχαμε κακές εκτελέσεις και αρρυθμία γενικώς. Δεν παίξαμε σωστό βόλεϊ.
Μας πίεσαν και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Δεν τελειώσαμε πολλές κόντρα-μπάλες απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος είχε πολύ καλή υποδοχή και ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις.
Και ο Γιορντάνοφ πήρε σημαντικούς πόντους, προβληματιστήκαμε δεν βρήκαμε λύση και χάθηκε το ματς παρότι στο τρίτο σετ μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1.
Τον έχουμε κερδίσει τον ΟΣΦΠ, του είχαμε χαλάσει τότε την υποδοχή και τον είχαμε κερδίσει. Για τη συνέχεια είμαστε στην τετράδα και θα τα δώσουμε όλα για να βρεθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος".
Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Γιάννης Μαντέκας, δήλωσε: "Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Δεν τους πιέσαμε στο σέρβις και στο μπλοκ. Ως αποτέλεσμα είχαν καλή υποδοχή και μας πήραν εύκολα τα δυο πρώτα σετ.
Στο τρίτο σετ βελτιωθήκαμε αλλά δυστυχώς σε έναν ημιτελικό αν έχεις μια κακή μέρα δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν φταίει μόνο ένας παίκτης, το άθλημα είναι ομαδικό (για Γιοβάνοβιτς).
Πριν από το ματς επειδή ήμασταν οι μόνοι που τους είχαμε κερδίσει δεν είχαμε άγχος. Ηρθαμε για το κύπελλο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Για τη συνέχεια, θα το ξεπεράσουμε αύριο, κοιτάμε μπροστά.
Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όλοι 100% στα "κόκκινα" για να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε".