Ημέρα παρουσιάσεων στον Ατρόμητο

Τα 5 φετινά μεταγραφικά αποκτήματά του, αλλά και τις εμφανίσεις της περιόδου 2013-14, παρουσίασε ο Ατρόμητος.Χρήστος Αρκούδας: Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο που σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου με επέλεξε, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον πρόεδρο και όσους με πήραν, εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε συνέχεια στην καλή πορεία, να πάμε πιο ψηλά. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινούν οι πράξεις και να δείξουμε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ πέρα».

Φώτης Γεωργίου: «Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Έχω φιλοδοξίες και ξέρω σε ποια ομάδα είμαι, θα δώσω ότι έχω στην ομάδα».

Χαβιέρ Ούμπιντες: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητος και ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και όλοι μαζί σαν οικογένεια, διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι θα πάμε ψηλά»».

Δημήτρης Παπαδόπουλος: « Είμαστε σε μια υγιή ομάδα, με έναν πρόεδρο που κάνει τα πάντα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος. Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Λούτζι Τσενάμο: « Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, ενθουσιασμένος από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».