Ηρακλής: Μια νίκη στα Γιάννενα θα μας δώσει ώθηση

Ο Ανδρέας Ηρακλής άφησε στην άκρη τους δύσκολους μήνες του τραυματισμού του κι ετοιμάζεται για να πάρει το αγωνιστικό του… ρόπαλο στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. O αμυντικός των κίτρινων θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία Πουλίδο και δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή στη Nova:

- Ανδρέα, συνέχεια στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αρη. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη σε σημασία και έκταση επί του Λεβαδειακού, ακολουθούν τα Γιάννενα, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εσάς
“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα με τον καινούργιο προπονητή. Μας πέρασε κάποια στοιχεία από τη φιλοσοφία που έχει, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δουλέψαμε ευχάριστα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και κοιτάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.
- Τι άλλαξε και έφτασε ο Αρης σε αυτό το 4-0 την προηγούμενη εβδομάδα;
“Πιστεύω η ψυχολογία. Ήταν πολύ σημαντική η έλευση του νέου προπονητή. Μας βοήθησε ψυχολογικά, και μίλησε στον καθένα ξεχωριστά. Μας τόνωσε, πέρασε όσα πράγματα μπορούσε από την τακτική μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Είχαμε τις γραμμές πολύ κοντά και φτάσαμε σε μία τόσο μεγάλη νίκη».
- Ενδεχόμενη νίκη στα Γιάννενα θα σημάνει τέλος τα προβλήματα για τον Αρη;
Όχι, δεν το λέμε αυτό. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα μια νίκη στα Γιάννενα θα μας δώσει ώθηση, ώστε να ξεφύγουμε λίγο από τις τελευταίες θέσεις, αλλά μετά θα κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι».
- Με τον Ηρακλή βασικό, όπως όλα δείχνουν
“Αυτό δεν το ξέρω εγώ, αλλά ο προπονητής. Αν μου ζητήσει, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον ίδιο,  τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του Αρη».
Εσύ είσαι πάντως σε καλή κατάσταση και απολύτως έτοιμος μετά τον τραυματισμό
“Έχουν περάσει επτά μήνες, στους οποίους έχουν δουλέψει πολύ και θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο».